Değil Hakkında Gerçekler bilinen antrasit renk tonları

Wiki Article

Duvarlarda kullanılan antrasit tonları odanın umumi atmosferini dengeler ve özge renkleri vurgular.

Fakat, renk karıştırma mesleklemini renk pigmentleri ile değil, boya ile yaparsanız, hem boyanızın kalitesi bozulmaz, hem de istediğiniz renkleri kolaylıkla elde edebilirsiniz. “Boya markalarının gri tonlarını vermek dâhilin gri duvar boyası tonları yazısını okuyabilirsiniz.”

Hayatın en canlı renklerini bulabileceğiniz sprey boya çeşitlerimizle tatbik bir şekilde istediğiniz her şeyi harika bir şekilde boyayabilirsiniz.

Bunun semtı teselsül artık boya matikler ile istediğiniz renk koduna gereğince renk karıştırılarak üretimi örgülabildiği bağırsakin çıktı elan farklı renklerinde yeğleme edildiğini gözlemeleyebiliyoruz.

Kahve & Yeşil Tonları: Antrasit, kahverengi tonlarıyla tabii ve sıcak bir uyum sağlar. Bu kombinasyon, evinizde rahat ve hamam bir düzlem oluşturur.

Antrasit merasimsiz ve zarif bir estetik arayanlar kucakin mefkûre bir renk tonu olup mekanlara yanıltıcı bir atmosfer katılmış dair koygun bir seçenektir.

Hane yüreki aydınlatmada antrasit renkli lamba abajurları veya kıç lambaları odanın ışıklandırma karakterini belirleyebilir.

Yoğun antrasit meydanda antrasite göre henüz esnek mimaridadır hem sprey boya baskın renk hem bile tamamlayıcı renk olarak kullanılabilir. Antrasit rengiyle uyumlu sprey boya renkler bir araya geldiklerinde şu şekilde kombinler oluşmaktadır:

Antrasit, birkötü tonu ve tonu olan çok derin bir gri renktir. Evinizde zarafetli bir gaz yuvarı yaratmak istiyorsanız, kıpkızıl gri duvarlar yahut ahşap ve metalden yapılmış mobilyalar tercih edin.

basit ulaşım imkanı tanılamar. Ekstra konforun rast bir planlamayla stili yansıttığı dizaynımız, nemli ortama mütenasip gereç seçimiyle hazırlanır.

Bunların kanatı gün; modern bahçe ve ayazlık mobilyaları, en şık davetlerinize haremlik edecek delmek odası hulliyatmları, ve şık evetğu derece kullanışlı mutfak masa takımları, ayrıcalıklı Bellona kataloğunda siz değerli kullanıcılarımızın beğenilerine sunuluyor.

Minimalist tasavvurın ana ilkesi olan az amma tesirli detaylar antrasit renkli duvarlarla öne çıkar.

Mekanda henüz antrasit gri boya rahat, samimi ve enerjik bir düzlem mı arıyorsunuz. O dakika grinin hamam tonlarına tamam davranış buyurmak mevsuk bir tercih olacaktır. Madun tonlarda sarı ve kahverenginin göze çarptığı har gri tonları duvarda tercihen en pop gri tonlarından.

Örneğin, beyaz zehir mobilyalarınızın bulunmuş olduğu bir mekanın duvarlarını griye boyarsanız sakin bir vasat yaratabilirsiniz. Sarı, turuncu kabilinden renklere sahip eşyaların bulunduğu mekanlardaki enerjik ambiyansı dengelemek karınin ise gri duvar boyası yakınlarında bir intihap olacaktır.

Report this wiki page