Hakkında antrasit duvar boyas

Wiki Article

İşin en yararlı taçı, tüm bu renklerin derun halinize veya stil tercihlerinize bentlı olarak farklı şekillerde karıştırılıp eşleştirilebilmesidir.

Antrasit renk mekân dekorasyonunda halıdan aşhane dolabına, duvar boyasından sandalye takımlarına derece kullanılan akort renkleri içre kendine mevki edinmiş renk olarak nispeten nazarıitibar çekiyor.

Hayatın en canlı renklerini bulabileceğiniz sprey boya çeşitlerimizle kılgısal bir şekilde istediğiniz her şeyi birinci sınıf bir şekilde boyayabilirsiniz.

Özellikle antrasit duvarlar veya ahşap ve mühür mobilyalarla bir araya geldiğinde, mekanınıza sofistike bir dokunuş ekler.

Evinizde tabii bir yardım tekvin etmek istiyorsanız yeğleme edebileceğiniz renklerden biri kesin kahverengi. Kahverengiyi dilerseniz bedduaşap konsol üzere mobilyalar sebebiyle ağır bir şekilde kullanabilir, dilerseniz de möble ayakları üzere detaylarda tercih edebilirsiniz.

Antrasit ile uyumlu renkler kullanırken mekanın aydınlatması önemlidir. İyi bir tenvir, antrasit ile uyumlu renklerin derinliğini ve zenginliğini ortaya çıkadınr.

Antrasit rengi çağdaş dekorasyon fikirleri olarak kullanıldığında neutren ve canlı renklerle akort esenlayarak etkileyici ve çağdaş bir gaz yuvarı oluşturabilir.

Antrasit nötr bir renk başüstüneğu yürekin dayanıklı çok kişi tarafından ifadesiz ve enerjisiz renkler beyninde bileğerlendirilir. Hâlbuki dekorasyonda antrasit renginin kullanımı bir ifadeyi yansıtma biçimi olarak vergilanmalıdır. Açık gri tonları ile kıyaslandığı bugün çok elan cesur, siyahtan henüz az dramatik ve kapalı ve öbür nötr renklerden henüz çağdaş olan antrasit bu özellikleri ile dekorasyonda nispeten popüler olmayı başardı. Antrasit rengi siyah, gri ve beyaz zehirın karışımıdır. Ağırlıkda elde yapılmak istenildiği vakit RGB renkleri müsavi değefrat ile kullanılır. Bu nedenle  silme nötr bir renk olan antrasit öbür tüm griler tonlarından değişikdır.

Habbe iç duvarları haricinde, antrasit gri boya daire ve çdüzenışma ortamlarının duvarlarında pıtrak tercih edilen bir renktir. Nezih ve geniş bir vasat hissini en uygun şekilde yansıtmanızı katkısızlar.

Gri renk duvar boyası, gayrı renklerle birleştirilerek temelı alanları vurgulamak bâtınin de kullanılabilir. Bir duvarınızı; kırmızı, sarı, yeşil, turuncu kabilinden renklerden biri ile vurgulamak istiyorsanız mütebaki duvarları gri renk tonlarından biri ile boyayıp abra kurabilirsiniz.

Gri koltukla uyumlu ziftlenmek masası arayışındaysanız gri tonlarındaki masa ve sandalyeleri seçebileceğiniz kabil ahşap ya da cam lokma masalarını da tercih edebilirsiniz. Bu külliyen nasıl bir dekorasyon uygulamak istediğinize bağlamlı!

Minimalist dizaynın baz ilkesi olan azca amma etkin detaylar antrasit renkli duvarlarla öne çıkar.

ömür alanlarının en pıtrak kullanılan bölümleri arasında durum yer koridorlar evin atmosferinde goldfix enikonu önemli bir yere sahiptir. Koridorlar kesif kullanılan ve geçiş bölgeleri başüstüneğu tercih edilen boyanın renkleri bile önemlidir.

Aksesuarlarda antrasit renkleri takmak habbe umumi dizaynına antrasit gri boya çağdaş bir görünüm katar. Yastıklar ile perdeler ve halılar ile tablolar kadar antrasit renkli aksesuarlar mekanın renk paletini dengelerken aynı zamanda odanın atmosferini zenginleştirir.

Report this wiki page